WEBSITE

Je website is een middel. Geen doel. Zorg dat je het doel niet mist

WAT IS JE DOEL?

Wat zijn jouw doelen als organisatie of als vereniging? Hoe wil je communiceren met je klanten, leden, sponsors en / of relaties? Welk doel heeft jouw website als onderdeel van je communicatieplan. Je website is een middel en geen doel!

KICK-OFF

Als we overeenstemming hebben over de offerte en het voorstel voor je website, starten we met een kick-off. Tijdens deze kick-off inventariseren we je wensen die als basis dienen voor het ontwerp van je website. 

ONTWERP

Na de kick-off maken we schetsen hoe de website zou kunnen / moeten functioneren. Het is een ruwe schets en plaatjes helpen bij het visualiseren van hoe het uiteindelijk eruit zou komen te zien. Je feedback is in deze fase essentieel!

BOUW EN REALISATIE

Tijdens deze fase start de bouw van de website. We maken gebruik van WordPress. Je zit niet vast aan ons Content Management Systeem en je kunt te allen tijde het beheer van je website overnemen. 

TESTEN

Tijdens het testen kun je tijdens 1 standaardcorrectieronde je bevindingen doorgeven. We zorgen ervoor dat je website volledig aan je eisen en wensen voldoet. 

LIVEGANG WEBSITE

Nadat je helemaal tevreden bent over de website, plannen we de datum voor de livegang. 

METEN = WETEN

Als dan eenmaal de website live staat, begint het meten. Je website wordt professioneel onderhouden en je kunt van aanvullende diensten als online marketing gebruik maken.